BVBA Schrijnwerken

PLATTEAU DIMITRI

EXTERIEUR - INTERIEUR

Bel ons

+32 477 50 47 30

E-mail ons

info@schrijnwerken-platteau.be

Binnenschrijnwerk

TOTALE BADKAMERINRICHTING

Ook interesse in onze diensten
TOTALE BADKAMERINRICHTING?

Droom je al jaren van die perfecte badkamer? Of is je oude badkamermeubel toe aan vernieuwing en een moderne uitstraling? Misschien wil je anticiperen op de toekomst met een veilige en praktische inrichting voor je oude dag?

Bij schrijnwerken Platteau realiseren we jouw droombadkamer, volledig op maat, van douchewanden en badbekleding tot het plaatsen van sanitair.

 

Wij bieden een totale badkamerinrichting waarbij niets over het hoofd gezien wordt. Of het nu gaat om het maken van op maat gemaakte badkamermeubels  en kasten, of om een volledige badkamerrenovatie waarbij we de badkamerstructuur aanpakken – wij zorgen voor een stijlvolle en functionele ruimte!

Als expert in gyprocwerken kunnen we bovendien de indeling van je badkamer volledig aanpassen aan en frisse, nieuwe look.

 

Vertrouw op schrijnwerken Platteau voor vakwerk, duurzame oplossingen en een badkamer waar je jarenlang van kunt genieten! We nemen de tijd om te luisteren naar jouw voorkeuren, zonder je een bepaalde richting op te duwen.
Met onze vakkennis creëren we een badkamer die helemaal op maat is gemaakt. Bij elk ontwerp staan er een paar zaken vast: we werken met materialen van hoge kwaliteit en leveren vakmanschap in zowel renovatie als afwerking.

Samen realiseren we de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd!